AcumStiu.net

Povestea femeii care a fost arestată după ce a salvat animale în timpul Uraganului Florence

Tammie Hedges a fost arestată din cauza folosirii medicamentelor fără licență veterinară, printre alte încălcări. Voluntarii din toată Carolina de Nord au ajutat la salvarea locuitorilor și animalelor lor de companie din casele lor inundate în timpul uraganului Florence.

Eforturile femeii din Carolina de Nord de a salva animalele neajutorate în urma uraganului Florence au încălcat, aparent, legea statului, ceea ce a dus la un arest care nu a fost deloc meritat.

Tammie Hedges din județul Wayne, N.C., s-a hotărât să salveze acele animale care nu ar fi putut să supraviețuiască uraganului devastator. Uraganul Florence a ajuns pe uscat, în stat, pe 14 septembrie și a invadat coasta de est cu ploi abundente și vânt pentru câteva zile.

Hedges, care este proprietarul Crazy’s Claws N Paws, un centru de salvare a animalelor bazat pe donații, a acordat îngrijire specializată multor animale ale căror proprietari au trebuit să evacueze statul înainte de lovirea furtunii. Un total de 17 pisici și 10 câini au fost luați de Hedges. Ea spune că 18 dintre acele animale i-au fost date de un cuplu în vârstă.

Hedges folosea un depozit gol, care era în curs de transformare într-un adăpost adecvat pentru a menține animalele în siguranță în timpul furtunii. Multe dintre animale au fost bolnave sau rănite, iar Hedges și-a promis să le ofere îngrijirea de care aveau nevoie în acel moment.

„Proprietarii trebuie să evacueze. Trebuie să se salveze. Dar cine va salva acele animale? Asta am făcut eu”, a spus Hedges. „Le-am salvat.”

Din nefericire, pentru Hedges, eforturile cu intenții bune ale femeii au atras atenția autorităților care se ocupă cu animalele, deoarece depozitul nu era un adăpost legal înregistrat în acel moment.

Potrivit oficialului USA Today, oficialii au sunat-o pe Hedges pe 17 septembrie, odată ce furtuna trecuse, să o întrebe despre animalele care erau sub îngrijirea ei. Ea spune că autoritățile i-au spus să predea animalele, pe care le-a îngrijit în mod voluntar.